Vi har det bra

2013-06-18 @ 17:30:47
 
Nu har jag vinkat av min andra familj, och det tar nog ett tag innan vi ses igen. Förhoppningsvis blir det Alaska om ett år eller två så att vi får ses igen! Sa hejdå till Cocoa Beach för några dagar sedan, och åkte över till Cape Coral och familjen min. Jag trivs som fisken i vattnet, fjällar och njuter av att jag har nio dagar kvar i paradiset!
 
 

Florida

2013-06-10 @ 00:40:00
 
Nu är jag i Florida, efter mycket om och men och en lång flygresa. På Newark höll de kvar mig i en halvtimme pågrund av mitt visum från när jag var i Alaska, och sedan extrakollade man mitt handbagage när jag kom till gaten också! Värsta flygresan i mitt liv. Jag har svurit att jag aldrig igen sätter mig ensam på ett plan till USA. Never! 

Idag har vi sovit ut allesammans, kikat på gecko ödlor och varit på stranden. Bränt mig har jag redan lyckats med! Det enda dåliga just nu är att, precis som sist jag befann mig i USA, min näsa rinner och jag hostar hela tiden. Downsides of jetlag? 
 
 
 
 

24 timmar

2013-06-07 @ 12:30:00
Om 24 timmar sitter jag på planet till USA igen. Det har gått mer än ett halvår sedan jag var i USA, och nu är det äntligen dags igen. Denna gången är det inte Alaska eller New York, utan Florida jag ska till. Familjen Papasodora har hyrt hus vid Cocoa Beach, så jag skall spendera en vecka med dem där. Efter det kommer min familj med farmor och farfar ner och så har vi hyrt hus i Cape Coral i två veckor. Det ska bli så roligt att komma tillbaka för lite semester!