Two Months Home

2012-10-25 @ 11:13:00
Varje dag inser jag hur rätt det var att åka hem. Att även om detta kunde ha blivit ett enormt äventyr, något som jag haft med mig hela livet, så är Helsingborg platsen där jag borde vara.

We're going!!

2012-10-18 @ 20:17:00
 


If you love someone you shouldn't let them go.

2012-10-16 @ 21:32:00
Godkväll! Jag haft alldeles för mycket för mig för att skicka iväg ett inlägg här, men det är dags nu haha! Idag bokade jag och tjejerna resa till LONDON!!!! Jag är så otroligt siked inför att åka, ingen av oss har varit i GB och vi ska inta Londons gator heelt själva. Hurvidare det kommer gå felfritt är en annan sak! Vi fick äntligen bokat idag, biljetterna ligger på bordet här hemma och nu väntar vi bara på att hotellet ska bekräfta, sen är vi klara. Den 30 åker vi, sådär lite spontant, och tar tre dagar i huvudstaden. Jag har aldrig tyckt att England var något värt att se, men helt plötsligt kan jag inte vänta på att få se Big Ben och Oxford Street! Vi diskuterade Berlin och Prag ett tag, och jag hade tyckt det var supercoolt att besöka Berlin eller Polen och kanske se Auschwitz, men det kommer fler resor. Just nu är jag bara så attans glad att vi ska åka!! 14 Dagar!!!
 

Foodmarket

2012-10-04 @ 22:50:00
So, Jonathan, Evelina, Linnea, Ellinor, Jasmin och moi tog en fika efter skolan på Waynes, och spanade in en helt random (jag var helt ovetande i alla fall) matmarknad med mat från en hel hop olika länder i europa. Ellinor bev stött på av italienare, killarna köpte belgiska våfflor, och det regnade en hel del! Vi fick sluta tidigt på en dag som egentligen är lång, sooo no complaining här inte. 
 

We don't even know where we're going

2012-10-01 @ 08:33:00
Hej! Jag lever, och är fortfarande glad att vara hemma. Jag har hunnit med att träffa massa vänner, varit i skolan i fredags och "landat" helt och hållet, eller, ja nästan! Mamma och jag tog oss in till Fredriksdal för höstmarknad, gick runt och mös, köpte marmelad, tomater, blommor och fika med oss hem. Hösten här hemma är alltid lika underbar, Helsingborg är underbart! Det är as we speak ett snötäckt Alaska på andra sidan klotet, och jag är inte jätteavundsjuk just nu, hah. Skolan kör igång på riktigt imorgon, men det känns helt ärligt jättebra, jag är glad att vara tillbaka, glad att gå i tvåan!! 
 
Annie, jag och Julia åt ute på Haket och pratade igen lite, sedan åkte vi hem och hade myskväll hos Julia

Jag kommer förmodligen fortsätta blogga här, heelt enkelt för att jag tycker att det är roligt att skriva, dela med mig lite av allt möjligt och alla onödiga foton jag tar!