Siesta 2012

2012-05-29 @ 23:27:31
Imorgon spenderar jag allra sista dagen, timmarna på Campeon innan vi åker till Siesta för att mysa och lyssna på grym musik. Blir min första festival, spänd, nervös och supertaggad! 

Det var lite sorgligt idag i skolan när vi insåg hur vi redan gått ut ettan, att alla nationella är avklarade, betygen sätts och kurserna avslutas as we speak... en sommar nu, sedan är det nya äventyr.
Tumblr_lxv0swmsqk1qbma4ko1_500_large

Free like you make me.

2012-05-28 @ 23:07:54

Det är svårt för mig att tänka sig att min värld, för tre månader sedan, den andra mars 2012, förändrades min helt och hållet på bara någon minut. Ett samtal förändrade allt jag trodde jag visste om mig själv, om mitt liv och om vem jag var. Jag var Hanna som börjat övningsköra och som gick på världens bästa gymnasium, Hanna som alltid ville ha lite mer av allt och som aldrig riktigt var nöjd med det som fanns framför mig när jag visste att det fanns mer där ute. Jag var Hanna med en dröm som jag aldrig trodde skulle slå in, som nästan gett upp på min chans att få genomföra den. Några minuter en fredagseftermiddag på väg in till TV:n, ett samtal, och livet är inte längre mitt liv. Ingen mer övningskörning nu på ett år, ingen Campeon, inget mer Lagom – här är allt jag någonsin önskat mig, och lite till. Att rätt som det var stå framför min största dröm, att kunna nudda den med fingertopparna, finns det något som slår den känslan?

Idag, vem är jag idag? Jag är fortfarande Hanna som inte riktigt får nog av det goda, som alltid vill ha mer, som alltid vill röra på sig och inte missa en sekund av allt som händer, även har om jag mycket väl vet att det är omöjligt att se allt som är på gång här i världen. Jag har nu inte ens tre skoldagar kvar på världens bästa gymnasium, inte på ett år i alla fall. Jag har tre månader, sedan är jag inte kvar med landet lagom, och jag är inte längre den som drömmer om att få sin dröm uppfylld. Hur ofta händer sådant här egentligen? Drömmar som slår in, bara sådär en vacker dag? Inte på miljonen har jag någonsin trott att jag skulle ha turen att få uppleva detta, att få chansen till detta.

Jag vet att det är en utmaning, att jag för första gången ska flyga på egna vingar långt hemifrån. Jag vet att det kommer vara otroligt tufft för mig att inte träffa mina bästa vänner varje dag, att inte kikna av skratt så fort jag ser dem, att inte få höra hur bra vi är tillsammans. Jag vet att detta är början på livet som kommer härnäst, början på allt som kommer sedan. Jag är redo att flyga, att få chansen att försöka trots motgångar och saknad efter mina nära och kära.

Min dröm sedan fem år tillbaka slår in nu, jag kan, jag vill, jag vågar, jag ska. Detta händer verkligen.

Tumblr_m28xkxzrho1qakh43o1_r1_500_large581298_135548326579074_100003717233099_152557_917642223_n_large424801_10150830852026959_39644961958_12333916_286092066_n_large

Summer's here

2012-05-27 @ 13:55:08
Hejsan! Det händer inte särskilt mycket just nu, alls... I fredags åkte vi till Liseberg med skolan, vi lyckades dränka oss själva i Flumride, skrattade tills vi grät i Kållerado, jag bröt ihop och grät i Atmosphere - Samhällsläraren lyckades fånga detta ögonblick på bild, äta BJ's och sova ut på bussen hem.

Livet leker, det är inte end tre månader tills det är dags!!! Det är självklart lite tråkigt att gå runt och vänta på placering. Jag blir frågad minst 10 gånger per dag vart jag ska i USA. JAG VET INTE, haha! Men det kommer, och sålänge är sommaren här. Vi spelar Volleyboll på kvällarna, igår hade vi trerätters hos en tjejkompis och såg Loreen ta hem storvinsten. 

Det är lite roligt hur nationalistisk man blir när man sitter och håller hand i väntan på poängen, illskan över Italiens poängdiss och glädjeskrik! Härligt, minst sagt.
Det blir ingen större updatering nu, har inte så mycket att skriva om ännu. Men det kommer, som sagt, och jag väntar i sommarvärmen! ;)

JAG SKA TILL USA JUU!!!

2012-05-21 @ 17:41:48
INTE ENS TRE MÅNADER, SEN ÄR JAG FÖRHOPPNINGSVIS I USA!!! Sex skoldagar kvar och sedan lov, sen är det USAAA! :D

CARPE DIEM,

2012-05-18 @ 18:54:04

 

 


Spritt språngande galen

2012-05-14 @ 08:39:53

Hej! 
Det är såhär att jag behöver hjälp med en sak... Det är på tiden att jag börjar knåpa på en packlista, och jag tar meeeeer än gärna emot lite hjälp av er, hah! Så vad är viktigast? Vad kan man prioritera bort och vad för stuffs ska man inte ta med sig? Det är tomt i min skalle och jag har ingen aning! So please help!!

 


Starships were meant to fly

2012-05-13 @ 13:43:22
Godmiddag! Updaterar endast för att det inte ska stå heeelt still på den här bloggen. Jag har ju egentligen en "gammal" blogg som jag verkligen inte vill släppa taget om. Tänker dock inte skriva ut den här, om någon är intresserad av den kan ni väl slänga in ett meddelande på Facebook eller en kommentar? ;)
Anyways... mina konfirmander har tagit konfirmation, igår för att vara exakt. Lite sorgligt, nu är det slut liksom. Känns som att man avslutat ännu ett kapitel innan det är dags att åka, liite sorgligt men myyycket pirrigt. Inte ens tre månader typ!!
Jag gick upp tidigt idag för att träna med Elin, gjorde Oscars squats med vikter endast för arr visa honom att jag kunde haha. Sen köpte vi latte åp EH och tog bussen hem, helt död i benen!
Ska jobba 16-21.15 ikväll, kassa, vilket är det enda jag står ut med att göra om jag ska jobba så länge hah!
Har räknat ut att jag har exakt på dagen 10 dagar kvar med 1OMEGA på Campeon. TIO DAGAR. Geez. Siesta!, beachhandboll, lediga dagar bara springer förbi... bara tio dagar. Sjukt egentligen... Men det ska bli så attans kul att kötta beachhandboll, lyssna på go musik på Siesta! och umgås med mina fina. Carpe Diem, for real.
Ha de gott! ;)

This = Love

2012-05-05 @ 20:36:03
Antar... att det är nu delen där "man får läsa om mina tankar" invigs i lilla USA-bloggen. Fy, vad, jag, är, rädd. Jag sitter på min säng och vet inte riktigt var jag ska göra av mig själv. Jag trodde att jag skulle hänga med vänner, som inte trodde detsamma, och nu sitter jag här med total panik. Jag missar en lördag med vänner som jag inte har sådär jättemånga lördagar kvar med. Det går så snabbt, det är redan Maj och precis idag en månad tills jag har sommarlov. Jag intalar mig själv att jag missar allt det viktiga, allt som jag missar senare. Lite som att jag springer förbi allt det viktiga. Jag vill inte sitta hemma ikväll, alls. Men det finns verkligen inget att göra ikväll. Och inget jag kan göra åt det. Haha, jag har verkligen panik. Tiden springer liksom förbi medans jag står still. Känslan är bara så himla obehaglig.
Jag vill ju åka, så grymt mycket. Men just idag har tanken på allt jag missar etsat sig fast i mitt huvud för att stanna. Ska byta om till myskläder och placera mig framför en film.

Don't worry be happy

2012-05-03 @ 14:18:08

Goddagens! Alla går runt som friterade kycklingar med röda näsor, nackar och ben på skolan och "ouch"ar om man rör fel axel, haha... Lunch i Stadsparken och nya fräknar på näsan, det blir inte bättre! Vill bara ha en placering nu och njuta av skånsk sommar!!!


Det är bara en magkänsla

2012-05-01 @ 17:01:27
Valborg var suverääänt! Goa vänner, nya och gamla, grillning och umgänge in på småtimmarna. Jag och Eve som hos hennes mammas pojkvän och mötte upp Jonte och Oscar på förmiddagen. Helsingborg bjöd på 22 graders värme och vi var några stycken som pallrade oss ner till gröningen och njöt vid havet i solen. Nu har jag legat på gräsmattan och läst i en stund, älskar Svensk försommar!!