Hands In The Air Only For The Night

2012-03-30 @ 09:40:18

Sista festen med Campeon, Igår. Gud vad jag kommer att sakna mitt gymnasium. Jag hamnade verkligen rätt när jag valde Campeon, it's home. MEN det finns ju kvar när jag kommer hem igen! :) vi dansade tills halv två och traskade upp med Gabbe till Tågaborg och somnade pronto. Idag är en seg dag på Campeon Frigymnasium, halva tvåan och trean mystiskt borta från skolan medans vi "rookies" i ettan sitter snällt i bänkarna och äter choklad haha!

Klockan tre idag ska jag ta sprutor, vilket var akutbokat så nu är jag till och med lite nervös!

Ikväll ska jag sitta barnvakt till Hollis, mys!

 


Keep On following your heartlines

2012-03-29 @ 13:54:15

Pappren är skickade!!! Om jag ska vara ärlig, så är det nu det börjar kännas. Pirrigt! Om någon som trillar in här vet hur det fungerar med ASSE ? (de har ju ingen personlig inloggning som tex ISE) Annars har vi sista skolfesten idag, vi ska vara några hemma hos mig och mysa i uterummet och mysa innan vi åker in till H55! :) (lite tråkigt nog) Sp känns det redan som att tiden med min klass rinner ut...


Fifth floor

2012-03-28 @ 13:33:13

Isch, idag panikar jag lite över att Lämna Campeon. Jag kom hit och hamnade precis där jag hör hemma, och helt plötsligt ska jag härifrån?! Från alla mina fina vänner och skolan som aldrig skulle kunna ersättas Gud ja!


C(h)ampeon

2012-03-27 @ 16:56:00

Godeftermiddag!!   Tog mig igenom 3 km coopers test, och vandrade sedan ner precis i tid till bussen med härliga klasskompisar! Älskar Helsingborg så otroligt mycket, Kärnan och terrastrapporna - och kullagatan med allt folk som gick i solen. Människor som sitter och bara solar i stan och faktumet att vi satt ute på scenen vid Grytan på naturkunskapen idag. Jag kommer sakna våra "gator röda och blå".

Ikväll/imorgon ska vi försöka skicka in pappren, Wiihoo!! Taggad på att få igång saker och ting.

 

 

 

 


Here's to us, here's to love

2012-03-26 @ 18:46:12
Haft en heeemsk natt, första gången jag gått helt sömnlös.Ville få några timmars sömn för att klara dagens matteprov, men det slutade i att jag inte kunde sova alls och låg och kallsvettades istället. Antar att jag har stressat upp mig en massa på senaste tiden, tänkt för mycket på ALLT och inte stannat upp för att se över det utan rusat in i allt!

Börjar bli lite lack på mig själv som stressar i onödag och oroar mig över saker som kanske kommer behövas oroa sig över. 
TBC och Hepatit sprutorna verkar inte vara så urgent som vi trodde, vilket är SUPER; en mindre sak att tänka på. Eftersom att jag slängdes in i detta lite sent, så blir det akutvaccinering (tror jag det kallas) i Juni eller Juli! Ska försöka att inte oroa mig över det på ett tag nu.

Imorgon fyller världens bästa, oslagbara farmor 65 och det firas på Bonasera Bonasera! Har dock en massa saker med skolan i veckan, så jag vill bara få det överstökat och slippa tänka på alla uppgifter jag inte gjort men som jag borde göra...
Ha det gött!
Världens bästa syster, vän och fiende. Du är min lilla livboj i livet!

In One Year

2012-03-26 @ 14:56:14
Om ett år - är jag inte här längre
Om 6 månader mer eller mindre - är jag inte här längre
Om ett år - gör jag något helt annat än att stressa över svenskan
H E R R E G U D

Bloglovin

2012-03-25 @ 22:30:50
Tänkte göra det lätt för släkt och vänner att följa mig osv, så om ni trycker på bilden nedan som också dyker upp i menyn kan ni följa mig på Bloglovin! Sjukt roligt att så många tittar i, hope you're here to stay. :)
    bloglovin

FAMILY PORTRAIT

2012-03-25 @ 20:14:55
Såja, there we go. Fina familj. Bättre går inte att hitta.

Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

2012-03-25 @ 13:40:06
Hejsan! Idag är det våffeldagen, mormor och moster kommer på besök och jag ska försöka få ihop min lilla familj för ett foto, omöjligt men ordet säger sig självt (o)möjligt, haha! Jag är helt fast på Florence + The Machine för tillfället, vilket är bra fast annorlunda a la min musikstil, utnyttjar pappas Spotify premium till max.

Det verkar ha blivit lite stökigt med vaccinationerna, fanns tydligen lite saker som jag behövde göra bella pronto! Så mamma ska prata med dom imorgon och förhoppningsvis fixar vi det i veckan (ska vara inne den 2). Veckan kommer att bli totalt kaos, tre prov och sedan det här med vaccinationerna!

Har dessutom börjat spara nu, det blir ju väldigt sen start på den fronten då jag inte hade något att spara till innan jag fick reda på att jag skulle till USA haha, men jag ska jobba i sommar och samla ihop lite kapital till resan!

 


What goes around comes around

2012-03-22 @ 14:47:12

Goddagens! Idag var jag och pappa på hälsoundersökningen, känns bara mer verkligt för varje dag att detta faktiskt händer... Självklart glömde pappa mina papper och får åka upp med dom imorgon. ;) Men annars gick det prima, är glad att säga att mina färdigheter med syntestet har INTE försämrats sedan sist! Vill få klart dokumenten så fort som möjligt nu, snart klar med det personliga brevet också. Upptäckte att vi inte har ett enda foto på hela familjen tillsammans haha, hur mycket jag än letade...
Ha en bra dag people!


Before I Die

2012-03-20 @ 23:42:05

I'M GOING TO THE CITY OF DREAMS

2012-03-20 @ 13:38:45
Det slog mig nyss, att jag ska till
Tumblr_m13w2b2kd01roq6eto1_500_large
OMG.

Here Comes The Sun

2012-03-20 @ 11:12:45
Okej, det är inte sådär jättesoligt idag, och jag tänkte sätta igång med mitt personliga brev då jag har en sista hemmdag innan jag ska till skolan igen! När jag skulle sätta ihop fotodokumentet insåg jag att vi inte direkt fotar väldigt mycket i vår familj, inte oss själva i alla fall... Hittar inte en enda bild före 2009 där vi är på samma bild, haha! Vi får helt enkelt ta en ny.

Tänkte att om (finns ju alltid en chans) någon annan utbytesstudent råkar snubbla in här, får ni gärna slänga in en kommentar med en länk till er blogg, så länkar jag, plus att jag har ännu en bra inspiration! Så det skulle vara awesome.
Ni är ganska fina, vetni

:(

2012-03-18 @ 18:18:15
Här sitter jag med 38.9 och kokar i ett mörkt rum. Min enda vän är Grey's Anatomy och Evelina via sms, tråkigt att man ska bli sjuk när det äntligen börjar bli vår!

Igår spenderade jag kvällen med vänner i Ekeby och stack hem relativt tidigt i morse för att fylla i lite papper inför USA. That's right, känns så sjukt att sitta och svara på allt det dära som kan avgöra mitt utbytesår!! Excited är jag, och jag har till och med fått en Amerikansk organisation... är dock lite förvirrad om hurvidare jag fick ASSE eller World Heritage, får maila Explorius och kolla! :D

Hoppas alla hade en finfin helg, det hade jag, vi höres så fort jag har något mer att skriva! :)

YAY!

2012-03-16 @ 20:01:55
I eftermiddags kom ett mail med ansökningspapperna m.m!!!! :D

Att fånga en fjäril

2012-03-16 @ 16:07:50
Lyssnar på Winnerbäck och pillar med designen, jag vill så gärna ha den sådär perfekt. Första officiella vårdagen har värmt HBG och jag är glad, glad, glad! Roligt att det är några som tittar in på bloggen redan, förhoppningsvis blir det lite mer om USA när saker och ting händer efter hand... Ikväll ska jag och Evelina ta bussen ut till Svanshall för att ha tjejkväll med Ellinor, har aldrig varit så långt ute på landet som man är hos Ella! :)

I had hoped you'd see my face and be reminded

2012-03-15 @ 20:45:43
Jaha, då har första etappen blivit avklarad! Åsa från Explorius satt med mig och mina föräldrar idag och frågade lite frågor på sv/eng och diskuterade lite annat relevant. Börjar gå in lite smått att detta faktiskt händer på riktigt!

JAG SKA TILL USA, OMG!
image

Kick off

2012-03-15 @ 08:40:57

Idag är det dags, nervös är jag men riktigt förväntansfull! Känns som att detta blir den riktiga starten på hela utbytesåret! Skolan slutar kvart över tre idag, sedan hoppas jag att jag hinner träna en timme innan jag ska hem. Klockan sex dyker Exploriusreppen upp!


RSS 2.0