Life doesn't stop for anybody

2012-06-18 @ 22:40:27

Sommarjobb, regn, sena nätter med långa promenader genom världens finaste stad med bästa vänner. Det går vidare, allt närmar sig och tiden krymper till veckor snart, även om jag inte har något datum så känner jag av hur sanden rinner ut. Jag inser även hur mycket jag verkligen vill detta, hur djupt det sitter och hur det alltid suttit här inne, hur mycket jag är redo att lämna detta och slänga mig ut för något nytt. Jag är en av de som inte står still, som inte väntar på nästa äventyr utan letar upp det, och gud, gud vad jag längtar nu. Det enda som jag kan tycka är otroligt jobbigt - och som jag nämnt ganska mycket nu - är att lämna mina bästa vänner bakom mig. Mina sena-nätter-sova-bredvid-skratta-gråta-äta-springa-dansa-göra-allt-tillsammans-vänner. Det gör ont ända inne i hjärtat att tänka på att vissa människor faktiskt kommer att glida ur mitt grepp, och att jag till och med känner det redan. Obehagligt och sorgligt, ont och tråkigt. Men jag försöker tänka som att jag klarar mig utan de som inte bryr sig tillbaka, som inte tycker att det är värt det. Mina vänner finns kvar här, i alla fall de som jag har för livet, det vet jag och jag älskar er så himla mycket. 

If you don't like something, change it.

2012-06-10 @ 12:24:00
Har just precis skickat iväg evenemang till närmare 40 av mina nära vänner för en avskedsfest, det liksom suger lite i magen på mig haha! Tänk att det snart är dags för mig att åka, att jag inte är kvar här om två månader... Trots allt känns det lite konstigt eftersom att jag inte blivit placerad ännu, men det gäller att hålla ljuset tänt; det kommer! ;) Tänkte att en "liten" avskedsfest skulle sitta fint, en chans att umgås med mina oslagbara vänner för en kväll och mysa!
Globe03_large

One ending gives way for a new start

2012-06-05 @ 13:24:28
Nu har jag officiellt sommarlov, lämnar ett års gymnasietid på Campeon bakom mig med tårar och skratt och blandade känslor. 
Mina tjejer, mina fina bästa vänner. Gud vad ni är superbra.

Fix you

2012-06-03 @ 15:05:55
här sitter jag, fullt uttröttad med en spricka i mobilen och tomatfärgad i ansiktet. love ittt. Siesta! var lika underbart som jag hoppades på, det fick mig dubbelt så taggad på att åka till USA, på att uppleva mera. I övermorgon slutar mitt första år på gymnasiet, och sen är det sommar. Som jag har längtat. Winnerbäck, Timbuktu, Svenska Björnstammen och Awolnation rivstartade sommaren på bästa tänkbara sätt. Vi hamnade på ett helt uppslag i lokaltidningen, som de festivaldebutanter vi är, och jag är för en gångs skull glad att det inte fanns så mycket om mig i artiklen, hah. nu varvar vi in sommarlovet!