Kickin' my heels

2012-04-30 @ 13:22:08
Ah, det står stilla på USA fronten, sadly... det som väntar är nästa spruta och PLACERING. Man vill så gärna att det ska komma ett samtal, haha! Jag har det bra förövrigt, lyssnar på Tyler Hilton och Kent, knäcker McDonald'sbord på fritiden, allt är i sin ordning! ;)

Det är Valborg, tivoli och festligheter i HBG at the moment. Jag, Eve och Jonathan tog oss in till stan igårkväll och jag åkte den sjukaste karusellen! (näst sjukaste kanske) Men den var sjuk. På McDonal's stod jag lutad mot ett bord och pratade skulle precis gå, ooooch då knäcks hela skivan och trillar av från själva bordsbenet. HELA McDonald's på Knutpunkten vänder sig om och stirrar på mig. Detta är det absolut pinsammaste som någonsin har hänt mig, haha! Det var verkligen fullt med folk i kön och fullt vid alla bord, och alla vände sig om för att stirra på tjejen som knäckte bordet... kommer inte vistas på McDonald's Knutpunkten på ett tag nu, promise.

Sprang en runda nu på förmiddagen, knappade in på mitt personliga 3 km's rekord och svettades i vårvärmen. Sjukt hur det kan gå från nästan minusgrader till upp emot 20 grader! Härlig Valborg!!! :D
Tumblr_m2jjoxi1gc1qdvkkvo1_500_large
har ni nte sett jennamarbles på youtube, så är det dags för det!
cheerio.

My heart belongs to... YOU.

2012-04-28 @ 21:41:28

Sitter i en soffa ovanför möllegränden med en bok i knäet, har precis nattat mitt andra "jobb" :) Lördagen har varit stressig men åh så värd allt. Min faster fick med mig på tjejdag till Höganäs där vi badade i ett tomt badhus, lunchade och gick på Lager 157! En halvtimme hade jag på mig när jag kom hem innan jag åkte och hängde med världens skönaste lilla kille, som är suverän på svenska efter ett halvår i Sverige. Imorgon ska jag banne mig sova för idag gick jag upp halv nio! :)


It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting

2012-04-25 @ 20:24:01
Skolan rullar på, sommarlovet kommer att gå så snabbt nu. Jobb, jobb, jobb och sommar, sedan åker jag härifrån. Jag vill åka mer än någonsin. Uppleva så mycket jag bara kan och breda ut mina vingar! Att detta händer är overkligt för mig, som en dröm fortfarande.
Snart är ni borta, Campeon, Helsingborg, Ellinor, Oscar, Jasmin. Jag är där borta på andra sidan atlanten och ni är här. Ni har gjort mitt liv så himla bra hittills, det kan bara gå uppåt!

We tore up the walls, we slept on couches.

2012-04-24 @ 22:19:33
En av mina absoluta favoritlåtar live i Central Park, New York. AH JAG SKA DIIIT!!! :D

White Blank Page

2012-04-22 @ 21:49:51

Åh, jag har haft en sjukligt härlig dag! Vi satt i timmar och lyssnade på saker om USA och sedan gick vi runt och letade lite matställen och landade på Vapiano. Efter en plånbok som ligger hemma och snygg (tacksnällafina) räddning från Lovisa tog vi kaffe på Starbucks innan tågen kom. Tack för en fin dag tjejer, Emily, Lovisa, Julia och Elin!


Life's too short, gotta live it long

2012-04-20 @ 22:57:01
En Midsommarnattsdröm sätts upp på Helsingborgs Stadsteater, så jag, mamma, min farmor och min faster åt god mat på Piazza innan och hade en superbra kväll. Vi stötte på Thorsten Flinck som snubblade längs trotoaren (överdrivet glad över detta faktum) och tog en genväg genom en bilträff med min fasters V70. Livet leket vetni, heh! Vi lyckades inte knäppa något vidare anständigt foto på oss själva... anyways...
Imorgon är planen att jag ska jobba i åtta timmar, i kassan, kill me. Sedan ska jag på födelsedagsfest och på söndag är det EXPLORIUSMÖTE! Weiii!!


Dansa pausa

2012-04-20 @ 13:15:41

Vet inte hur det är med övriga Sverige, men denna låten spelas här för tillfället! Jag och Oscar dansade på spanskan, hah, och vid tolv tränade jag och mina flickor Cirkelfys och sitter svettiga på väg hem för att göra lunch hos moi!


In the space between yes and no, there's a lifetime

2012-04-15 @ 22:10:52
Åh, jag är så uppskruvad över allt just nuu, jag vill bara åka, can't believe this is happening to ME!!!!!! Åh, ska försöka göra SLEP-testet imorgon om jag har tid. OCH, jag kan inte sluta tänka på hur fasen jag ska få ner mitt liv (mostly mina kläder som jag inte kan få plats med i garderoben heller...) i en väska, och jag menar, HUUUR? Om någon har lite sådär mer vetskap eller tips är det välkommeeet!! ÅH SNART ÄR DET DAGS!

Allt går så snabbt nu, bara April, sen Maj och Valborg och i slutet av Maj är det SIESTA! Plus att vi slutar redan den femte Juni på Campeon. Ett sommarlov på ICA och sedan BÄR DET AV. Shit. Omg.

När jag och mina vänner bestämmer oss för att knäppa ett sådan här, slutar det alltid med att jag förstör det genom att på första fotot le och sedan kan jag inte låta bli att flippa ur. Äeeh, men ibland är det roligare så!


Någonting kommer döda mig om jag blir kvar

2012-04-13 @ 23:08:04
Har jobbat sammanlagt sex timmar och gått i skolan, öeeeh, vill lägga mig ner och dö lite haha! Man blir helt enkelt inte pigg av att sitta i kassan sådär länge. Men glad av alla roliga människor blir jag, och inser att jag kommer att sakna alla "stammisar" på ICA.

Men ja, livet är kort och jag vill hinna med allt på samma gång hehe.. November till Juli får helt enkelt räcka för mig innan jag säger mitt adjö till ICA Nära City! Imorgon ska jag försöka skicka in en ansökan till funkis på Gothia Cup med Nea, då min moster försöker fixa in oss på en najs skola eller något. Vill så gärna upp till Götet igen och göra något nytt denna gången, inte bara stirra på fotboll!

Nu sitter jag i mysstället, har precis fått lite info om hur man gör SLEP-testet hemifrån från Simeon och är för trött för att gå in mer på det.
Vi höres när vi höres, peace.

Länge leve sommaren

2012-04-12 @ 08:53:19

Godmorgon, vi har spanskamorgon vilket - tro det eller ej - inte är farligt alls! Igår tog jag och flickorna en fika efter skolan och på kvällen firades min bästis Kajsa med fondue och trevliga tjejer. Idag ska jag jobba några timmar, göra prov och få tillbaka prov! :)

Har mailat Explorius angående SLEP testet, om jag ska ta det eller inte...


Don't wanna lose

2012-04-10 @ 07:43:10

Dagen börjar underbart... Mottager ett mail om att jag är en utav sex ettor som får gå entrepenörskaps/coachutbildningen till hösten. Kul att jag är här då, kul... Haha, ironiskt att sådana här saker börjar hända nu!


Brunch

2012-04-09 @ 22:36:44
Första brunchen jag har befunnit mig på, fyyy så mycket mat!!! Scones, Cupcakes, Smoothie, Tropisk Frukt, Pancakes men Maple Syrup, Scrambled Eggs N' Bacon, Kladdkaka, Yoghurt, Snittar... you name it. Inte krängt så mycket på ett bra tag. Nu efter påsk har jag gett mig på att skippa godiset, och klarat mig igenom första dagen. I vanliga fall är jag det värsta exemplaret av nyttighet, men jag ger det ännu ett försök!

I can say it but you won't believe me

2012-04-09 @ 11:31:55

Sista lediga dagen firas med en efterlängtad brunch hos Nathalie med tjejerna, vi ska planera Siesta! Det öser ner i Helsingborg och jag befinner mig på en stycke buss. Igår firades det påsk hos mormor med mammas släkt, sitter inte helt fel!

Är officiellt supertaggad på att åka nu, har snubblat in i en grupp härliga Explorius utbytesstudenter som är i samma sits som moi. Helt plötsligt trillar polletten ner - this is real!


We'll find somewhere nobody will know

2012-04-06 @ 16:31:48
Hej! Det blev ingen brunch då Nathalie åkte på något virus, så vi spenderade förmiddagen i Linneas säng och tittade på HIMYM. Har aldrig så roligt som jag har med mina tjejer, går inte en gång vi umgås utan att vi viker oss av skratt. Gårdagskvällen slutade med major kuddkrig och Evelina som hamnade i mitten av det, haha! Ingen är så bra som ni ska ni veta.
Farmor och Tina vart här för att lämna av påskägg och säga hej till världens bästa lillasyrra som kom hem igår från Egypten! En vecka har känts som en månad, geez.


I wanna feel how I wanna feel forever

2012-04-05 @ 17:47:43
Hejsan! Jag och mammsen har spenderat kvalitétstid på Njuta spa i Helsingborg, käkat lunch på Waynes och kapat kläder på Camilla. Lovdagar är de bästa! Åkte och tog en fika med mina tjejkompisar igårkväll och hamnade till slut hemma hos Eve framför The Last Song och en massa deeptalk. Livet leker för tillfället, jag kunde inte varit gladare! Ikväll ska jag till Linnea för tjejkväll, och imorgon har Nathalie brunch för Siesta! gänget. Det ska planeras och mysas.
Och eftersom att våren bjudit på sig själv hela veckan håller vi tummarna på att det inte regnar imorgon. Gänget har planerat in grillning hos mig, mys och spel i uterrummet är aldrig fel.
Hoppas att alla har ett najs lov, och firar en go påsk med massvis med påskmat!
Tumblr_m14sa8qmpi1r7cmss_large

RSS 2.0