Concrete djungle where dreams are made of

2012-08-15 @ 01:45:00
Landat i NY, Amerikansk mark och jag vet inte riktig hur jag lyckades ta mig helt felfritt hit utan någon hjälp utifrån, haha, har överraskat mig själv! Åtta långa timmar, incheckningar, passkontroller och visumkontroller samt en himla massa obegriplig danska har det tagit mig för att komma till US and A. Jag är till och med lite småstolt över att jag klarade av allt utan att klabba, kom på att jag inte har flugit på hela 6 år! Jag åkte dessutom som ensam svensk, så jag fick klura lite själv där jag satt strandad med alla danskar... 
 
Vi har hunnit äta lite, hitta rummen och få upp datorerna, så nu sitter jag, Nicki, Ina och A-G nere i lobbyn och jagar internetteckning, haha! Jag stormtrivs hittills, eller ja, i alla fall nu när jag hittat mina svenska fellows i alla fall. Imorgon är det halvdag med guidad tur och sedan shopping. 
 
Bilderna vill inte komma upp. WiFi är inte på topp. Vi är inte på topp efter åtta timmars resande mot tiden. Gott mos!

Kommentarer
Postat av: Annie slatter

Åh saknar dig med!! Hoppas du har det jättebra och roligt! Bra att du gillade halsbandet, har gjort det själv. Tänkte att det blev mer personligt då :) som sagt, tiden som går förändrar inget! Hör av dig när du kan, finns på fb. Kramar till dig!!

2012-08-16 @ 23:39:33
URL: http://www.annieslatter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback